2.4.14

2018 Maidens - Virgo horoskop


2018, 23 augusti-23 September för Virgin .
Stora förändringar är pa gang, om de inte redan har upplevt . De kommer att visas i fälten eller hemma. Ar 2018 kan du göra nagra verkliga framsteg upp för stegen, men man maste jobba hart.
Karriär och Finans
Det fanns ytterligare krav pa Virgin, vilket resulterar i karriären och hemmet. Manga av er kanske har bytt jobb eller arbetsplat , och en del har flyttat pa grund av förändringar pa arbetsplatsen. Vara särskilt medvetna om denna omstrukturering trend, om du är född i mitten av märket. Du kan hitta en mycket ansvarsfull position. Pa den positiva sidan, du fa hjälp av kollegor och bör fungera bra i ett team, även som ledare. Ekonomiskt kan du fa bade vänner och medlemsföreningar med gemensamma mal, banker, osv.
Hälsa
Du är normalt mycket hälsomedvetna. Behöver du skydd mot oro arbete eller familjesituationer. Stress kan tömma kroppen, sa lär dig att skratta till oro eftersom. Sjukdomen tenderar att ske snabbt och försvinner plötsligt. Mattlig alkoholkonsumtion och omsorg de förorenat vatten. Graden av aterhämtning fran nagon sjukdom bör förbättras dramatiskt under den senare hälften.
Kärlek och relationer
Blandning med människor kommer att fa dig ur sig själv och ta den största personliga belöningar. Familjeförhallanden kan ändras under de situationer som vi har liten kontroll .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar