1.4.14

Horoskop 2017


Karriär och Finans
Om du är samvetsgranna, kommer du att tjäna respekt för ledarskap, kommer du att bli formellt erkänt som en auktoritet inom ditt omrade. Drum är genom uthallighet, även om framsteg kan vara langsam, kommer det att vara trygg och bestaende. 
Kampanjer och priser är en möjlighet, eftersom du tenderar att attrahera människor viktigt och kraftfullt för dig. Vad du har lärt under de senaste tva aren kan omsättas i praktiken nu . Du är närmare än spekulativa pengar. Kan investera i fastigheter eller.  fastighetssäkerhet.
Hälsa
Ar 2015 kunde man känna tyngden av världen pa dina axlar. Du kan falla offer för depression om du insisterar för mycket pa det negativa, istället för att ta tid för en paus fran ditt ansvar. Du kan hjälpa till en palitlig vän som kan tala objektivt om dina upplevelser. Hälsoproblem kan bero repetitivt arbete utan avbrott. Var lyhörd för de behov och organisera tsşr tid för att motverka detta. Mars, juni, september och december är de manader av tester. Skratt är den bästa medicinen.
Kärlek och relationer
Relationer är nu en källa till djup personlig transformation. Du kanske magnetiskt attraherad av nagon, av skäl som trotsar logisk förklaring. Föreningar som inte ger önskad intensitet, kommer att bana väg för dem som gör. Spel för kontroll och manipulation kommer att berätta sa mycket om sina egna attityder, som andra människor. Vad som händer är att du maste hitta din egen maktbas av andra. Ibland kanske du känner att du är i en känslomässig fält, men det bör inte finnas nagon brist pa passion och attraktion. Sa smaningom din partner genomgar stora förändringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar