3.4.14

Kräftor - Cancer horoskop 2018


2018, 21 juni-23 juli för cancer.
Du blir medveten om det intima sambandet mellan hur man gör nagot, och den effekt det har pa dig. Resultatet kommer att bli förändringar i rutinen av ditt liv, hur du kan utföra generella uppgifter och ditt arbete.
Karriär och finans
Du bör samla nagra materiella belöningar nu. Det kan finnas vissa omstrukturera sina dramatiska händelser med anknytning till ditt arbete som paminner dig om att ingenting förblir densamma för evigt. Detta är en tid när du behöver förtroende för att satsa pa dig , med Jupiter i ditt tecken fram till augusti kom otaliga möjligheter för din karriär och ekonomiska status. Om du är en cancer, född i juni, bör februari och mars vara en tid av belöning. 
Hälsa
Detta är ett omrade som helt kan förändra ditt liv. Gör det till det bättre. För närvarande, Kräftor behöver lära sig att vända sina tankar îngreunatr avkoppling och / eller guidad meditation. Effekten av att integrera kropp / själ är ingenstans mer uppenbar än med dig.
Kärlek och relationer
Du tenderar att dra folk genom säker sätt. Typiskt för cancer , men tillgängliga för dig i höga doser nu. Andra ser dig som en lärare, nagon som har ett bra grepp om framtiden. Befintliga relationer ska löpa smidigt. Om du är singel, är det troligt val, men vi är beredda plötsliga möten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar