30.12.13

Lamb insvept i deg


Användes. 700 g lammkött 250 g färsk spenat , mintgrön 5 trad 250 g svamp, prosciutto crudo 10 tunna skivor 1 msk stark senap 400 g deg , 1 uppvispat ägg äggula , salt , peppar , olja , rosmarin.

Training.
Lammstek tvätta i flera vatten och torka av med en kökshandduk .
Lammstek kryddat med salt , peppar , rosmarin och lite stek i en kastrull med het olja .
Efter trängt minst avsatts för att dränera .
Skölj spenaten i flera vatten och lägga den i skallning vatten med en nypa salt förkylning .
Omfattar spenat i mixer med mynta , salt och peppar och blanda tills du far en puré .
Skölj och rensa svampen i sma bitar och lägg dem klämma dem att laga mat . Efter att du har matat dem och lämna dem sätta i mixer tills du far en tjock puré .
Ungi lammstek med kryddig senap . Pa plastfolie , stretch remsor av parmaskinka , sträcka ett lager av pasta över den till en svamp och spenat puré .
Lägg köttet och kör med plastfolie . Packa upp plastfolie och rulla degen fick visningar i konditorivaror , som du klistrar pa ändarna .
Smörj med uppvispat ägg äggula .
Placera rullarna i en kastrull som du putsade den med bakplatspapper och lat i ugnen i 30-40 minuter .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar