28.12.13

Polpettone , köttfärslimpa


Polpettone , köttfärslimpa
500 g köttfärs ( blandning av gris-och nötkött ) , 2 stora vita potatisar rätt , 2 ägg , 2 vitlök
salt, peppar, 150 g skivad skinka, ett paket av skivad ost ( för smörgasar ) , 50 g majsmjöl
remsor av röd paprika och grön persilja .

Framställning
Koka potatisen i deras skinn . Blanda kött med potatis ge pressen ( eller riven , eller helt enkelt krossas med en gaffel ) , tillsätt ägg , vitlök , salt och peppar . Spread " deg " kött pa bakplatspapper strös med mycket lite olja . Under den " vägen " kött strö finhackad persilja , sitter sedan skivor skinka , sedan ostskivor . Jag lade till en rad av band av röd paprika och grön - färgen .
Den gar att använda var bakplatspapper . Strö tarta med majsmjöl - att ha ett mjöl skorpa , sedan packas i bakplatspapper . Sätt in pannan och sticka med en nal bakplatspapper , för att dränera det fett som later rulla under gräddningen .
Det ger bakad i ugnen . Efter 15 minuter , bryta bakplatspapper pa rullen , för att mogna fint och fanga den gyllene skorpa . Skär först när den har svalnat .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar