Användning :600 g lamm slaktbiprodukter , 2 knippen grön lök , 1 knippa grön vitlök , 4 msk grädde 100 ml mjölk 4 ägg kokta , 3 ägg , 1 knippa persilja , 1 knippa färsk dill , 2 msk smör , salt , peppar , olja.
Förberedelse .
Tvätta väl lamm lever och lägg den att koka i kallt vatten med en nypa salt .
Resten av deras kroppar lamm kokt kyckling i en kastrull med kallt vatten och en nypa salt .
När det börjar koka lat resten av kropparna i brand 20 minuter .
Efter kokt lever , dränera den väl, lat den svalna lite , jag klarar bra tillsammans med mjölken och smöret och lat svalna nagot.
Resterande vattendrag dränera dem väl , de Moderno i sma bitar och blanda dem med pate omsorg .
Tvätta vitlök och grön lök , hackad dem och sätta dem Heels att laga mat i 2 msk olja .
Efter att du har kvalitet , lat svalna nagot och mixa med pate passerade organ hackade , grädde , tre ägg slagna och hackade gröna .
Bakgrund smörja en kaka kastrull med olja och mjöl och lägg hälften av amesteculd s komage i pannan .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar