30.12.13

Nötkött i Dough


Användning : 1 kg nötkött , 300 g champinjoner 2-3 msk smör 4 vitlöksklyftor , 5 msk Fri January ägg , 1 msk mjölk , salt och peppar .

För degen : 120 g mjöl 50 g smör , 2 äggulor , 2 matskedar vatten.
Training.
Knada degen ingredienser ovan och lat den svalna i 20 minuter .
Efter kylning, sträcka ut den till en tunn platta stor nog att svepa vadmuskeln.
I en stekpanna , smält 2 msk smör , nötkött och kyckling muskel vrida den bruna det pa alla sidor under en kvarts timme .
Ta bort kött , kyckling i pannan tvättade och skivade champinjoner och krossad vitlök pa medelvärme och lat dem tills de är mjuka .
Tillsätt vinet och lat det sjuda tills svamp sas minskar med hälften .
Ta skalen fran värmen , krydda med salt och peppar och lat svalna .
Sträckt degplattan , placera nötkött , kyckling champinjoner och vik den över degen , och se till att ga samman väl huvuden .
Placera steken i en smord , smeta degen med uppvispat ägg med mjölk och grädda i varm ugn ca 40 minuter .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar