28.12.13

LÄTT MATCH


LÄTT MATCH
En anka soppa 700 ml, 3,5 l vatten, 150 gram ärtor, gröna bönor 15 gram, 2-3 morötter, 2 grön paprika, 1 lök, 1 persiljerot 1 root palsternacka 1 liten selleri, 1 burk tomat 3-4 msk örter (persilja, libbsticka), salt.

Preperare
Potioneaza köttet och koka upp. Cream den tid det behövs. Under tiden förbereder grönsakerna. Skär morot, paprika, lök, palsternacka och rotselleri i sma tärningar. Vissa föredrar att befordran grönsaker i en kastrull med lite olja, men jag undviker den här metoden, jag föredrar ljuset: När köttet är nästan klar lägga alla grönsaker utom tomaterna, och kryddor.
Separat laga Borsch med lite timjan och salt. (Mängd soppa är i pannan pa din smak)
Koka grönsakerna och lägg den sista nära hacka konserverade tomater, lat det ge nagra heta sedan lägga Borsch och ta bort fran elden. Lägg persilja och libbsticka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar