25.1.14

Antibiotika gamla öl köpt


Studier som publicerades 2010 av teamet som leds av George Armelagos , en antropolog vid Emory University i Atlanta ( Georgia State , USA ) visade att langt innan de upptäckte penicillinet 1928 , antibiotika nubier druckit alkohol i drycken de producerade , Le Nouvel Observateur informera .

Analys av ben utförs pa mumier uppgrävda 1963 i Sudan har avslöjat en mättnads ??tetracyklin . Enligt antropologen George Armelagos , är förekomsten av detta antibiotikum förmodligen ett misstag , eftersom tetracyklin är koncentrerad ben , stora doser . Detta avslöjar en " regelbunden användning" av antibiotika och för övrigt motsäger hypotesen utvecklades pa 60-talet som de kvarlevor förorenade miljön .
Andra studier har identifierat källan av tetracyklin. Dess närvaro kan vara relaterade till föroreningar av bakterien Streptomyces spannmal som används för att tillverka dryck Nubian dem . Bakterien är känd som har eliminerat konkurrenter pa grund av att produktionen av tetracyklin .
Detta fenomen uppstar oftast skyddande bakterie antibiotika doser obetydliga för människor , men jäsa korn under bryggning ( maltmjöl blandat med varmt vatten för att fa vörten ) , fungerar som en katalysator som ökar produktionen avsevärt .
Forskare är fast : Nubian öl sa möjligt för dem att producera en bra tillstand och att bekämpa infektioner och bibehalla hälsan .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar