12.1.14

Rolls hacka levern


Användes. 1 kg fläskkotletter , 100 g mjöl , 3-4 ägg , 400 g kycklinglever , 200 g champinjoner 1 stor lök , 100 g ströbröd , salt och peppar .

förberedelser :
Tvätta kycklinglever bra , ren hud och koka i kallt vatten med en nypa salt .
När det börjar koka skumning när det behövs . Efter kokning , skölj väl och lat rinna av .
Tvätta god köttbit , torka av med en vävnad delas upp i tunna skivor och sla den med en hammare schnitzlar. 
Strö varje skiva med salt och peppar och lat svalna nagra minuter .
Skölj svampen och laga bra och koka dem i kallt vatten med en tesked salt .
Efter tillagning , rinna av väl vatten och hacka fint .
Rengör och tvätta väl löken , hacka fint och inställd pa att laga mat .
Mal lever och lök lägga över med hackad svamp .
Krydda med salt och peppar och lat nagra minuter att tränger smaker .
Med denna blandning fylla fläskfiléer, rulla försiktigt och fa tandpetare .
Passera genom mjöl , ägg och ströbröd och stek i olja .
Dessutom kan valsarna vara förberedd och i en smord pyrex skalen med lite olja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar