14.1.14

Lammkotletter fyllda


Använd 1 bit lammkotletter , fläsk ben 300 g , 300 g lammlever, 150 g rökt bacon , 1 knippa grön lök , 2 ägg , 150 ml grädde , salt , peppar , timjan , vitlök , grädde .

förberedelser :
Lamm tvättar väl och torka med en kökshandduk för att avlägsna överflödigt vatten .
Carving lammkotletter och förbereder det sa att du far ett täcke av kött som du kan fylla senare .
I en stekpanna kyckling i het olja. VÄRLDEN sekunder hackad grön lök . Efter det lägger bacon och hackad lamm lever sa fint och halla härdning minuter .
Lat svalna och ge dem köttkvarn med fläsk ben .
I denna blandning till gräddfil , ägg, kryddor och blanda väl.
Fylld med blandningen av lammkotletter , och lag kör ett kök fäst för att bevara formen .
Krydda med salt och peppar och smeta grädde . Ugnsbakad lamm RULAD in och lämna ca 60 minuter pa medelvärme , strö ibland med sas som bildas i pannan .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar