27.1.14

Superman och Batman 2016


Warner Bros meddelade pa fredagen att den har försenats med nästan ett ar , maj 2016 , det datum officiella utgavan av filmen som kommer att föra samman de superhjältar Superman och Batman , vars titel har ännu inte fastställts .

Superman uppföljare förra aret , " Man of Steel " , som haft stor framgang , avtäcktes i juli pa Comic - Con konventionen av regissören Zack Snyder , som sade att de tva superhjältar kommer att möta i samma film .
Warner Bros , en enhet av Time Warner Inc. , sade i ett uttalande att han var tvungen att skjuta upp lanseringsdatumet för att lata " filmskaparna att fullt ut genomföra den vision , med tanke pa den komplexa visuella karaktären av historien . "
Beslutet togs efter starten av produktionen flyttades till andra kvartalet i ar , säger Warner Bros .
Lanseringen av de tva superhjälte film var ursprungligen planerad till juli 17, 2015 , och Warner Bros . informerade om att vid den tidpunkt du startar en film äventyr Peter Pan , vars titel är ännu inte bestämt .
" Man of Steel " , som hade rollen som Superman / Clark Kent brittiska skadespelaren Henry Cavill , hade premiär i juni 2013 och samlade räknats 668 miljoner dollar världen över . Pa den nordamerikanska marknaden , var den fjärde mest lönsamma film av 2013 biljettförsäljning nar 291 miljoner dollar .
Det första mötet mellan de tva superhjältar pa den stora skärmen , kommer Henry Cavill tillbaka i rollen som Superman , medan Ben Affleck , regissören och huvud artist i " Argo " , valdes att spela Batman , ett kontroversiellt beslut som har delat fläktar .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar