5.1.14

Turkiet Köttrullad med svamp och valnötter


Användning :1 kg kalkonbröst, skinka 250 g , 100 g bacon 2 lök , 150 g valnötter 250 g champinjoner , 1 msk ströbröd 4 vitlök , salt , peppar , 200 ml vitt vin .

Förbered detta :
Bra ren och tvätta svampen , torka dem med en handduk och klämma dem i sma bitar .
Rengör och skölj väl lök , hackad dem och sätta dem pa filtar kvalitet i tva matskedar hett modul .
Efter att ha blivit glasartade lägga svampen och lat dem hindras ihop .
Du tar av värmen , lat svalna nagot, tillsätt hackade valnötter , vitlök , bacon och hackad bacon och ströbröd.
Tvätta kalkonbröst , hud rengöring , jag gillar att skära skivor panerad och sla dem väl .
Krydda med salt och peppar och fyll varje skiva med fyllning gjort ovan .
Kör försiktigt och placeras i ett fack som du sätter 100 ml vin , tva matskedar olja och en kopp vatten .
Krydda med salt och peppar och ge den i ugnen i 90 minuter .
Ringla rullar med sas i pannan da och da .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar