9.1.14

Festlig sallad med kött och grönsaker


Använd 8 potatisar , 2 morötter , 300 g kyckling , rökt kött 300 g , 200 g konserverade ärtor 2 röda paprikor i ättika , saltgurka 3-5, urkärnade 150 g oliver , 2 msk senap , 300 - 400 g majonnäs , salt och peppar .

förberedelser :
Tvätta väl rökt fläsk , skär den pa mitten och lägg den att koka med kycklingen i kallt vatten med en nypa salt , är noga med mousserande när det behövs .
Skala potatis och morötter , tvätta dem väl och lägg dem att koka i kallt vatten med en nypa salt .
Efter tillagning av grönsaker och kött , lat dem svalna .
Under tiden , skölj ärtorna under rinnande kallt vatten , rinna av väl och lägg i en salladsskal där du kommer att installera .
Omfattar hackad gurka i ättika , dränerar dem väl och lägg saften över bönor .
Gör samma sak med paprikorna .
När de har svalnat grönsaker och kött , skär dem i tärningar och lägg dem över de andra ingredienserna .
Lägg urkärnade oliver , blanda alla ingredienser till salladen , krydda med salt och peppar , tillsätt 2 msk senap och majonnäs införliva .
Kan rör tills blandningen är jämn och passar smak och preferenser .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar