8.1.14

Kalkonbröst i smördeg


Användes. 1,5 kg kalkonbröst, 1 kg spenat , 4 msk ströbröd , salt , peppar , krydda efter smak kyckling , grönsaker krydda smaksatt , timjan 100 g smör , 40 ml olja 400 g smördeg deg .
förberedelser :

Tvätta kalkonbröst , badda den med en ren handduk och skär den sa att du kan fylla den .
Vispa köttet med en hammare panerad och kryddat med salt , peppar , lite timjan och kyckling smaksatt smaksättning .
Ungi väl slagen remsa av kalkonbröst med smör och olja och lat svalna nagra minuter .
Rengör spenat och tvätta den i flera vatten , sedan skalla den i vatten med grönsaker krydda smaksatt .
Efter blötläggning , ta spenaten och lat den rinna av i en sil .
Sedan kyckling spenat i en skal , jag viker och blanda det med brödsmulor , peppar och sträcka ut den jämnt över köttet .
Kör kött , och klä kakorna .
Placera rullar i bakform fodrade , upp fran plats till plats och sätt skalen i den heta ugnen .
Lat köttet i ugnen tills det blir bra och fin färg .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar