7.1.14

Kalkonbröst fyllda med levern


Användning :1 kg kalkonbröst, 250 g kycklinglever , 3 skivor bröd , 2 lökar , 2 msk smör , 1 ägg , salt , peppar , kryddpeppar , 1/2 tsk muskot , hackad persilja , hackad färsk dill , 100 ml Fri January lagerblad .

Förberedelse .
Tvätta kycklingen och levern är ren fran huden och koka dem i kallt vatten med en nypa salt .
Efter 15 minuter , skölj väl och lat den glida .
Bröd läggs i blöt i ett glas apa.Cepele ren , tvätta väl , hacka fint och koka i 2 minuter för att laga mat i smör. Det ger köttkvarn kött , lever och lök med pressad brödkvalitet.
Tillsätt ägg , kryddor och hackade örter .
Tvätta väl kalkonbröst är buff med en kökshandduk och skär sa att den kan fyllas .
Vispa hamrade kalkonbröst panerad , krydda med salt och peppar , lägg fyllningen och rulla den försiktigt .
Placera tartan i en pyrex kastrull , tillsätt 100 ml Fri January lagerblad och lite vatten .
Ringla kaka da och da med pan sas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar