9.1.14

Turkiet och grönsakssallad


Användning : 1 kg kalkonbröst , 8 potatisar , tre röda paprikor ättika , saltgurka 3-4 , 3-4 morötter , konserverade ärtor 250 g , 120 g urkärnade oliver , majonnäs , salt och peppar .

förberedelser :
Skala potatis och morötter , tvätta dem väl och lägg dem att koka i kallt vatten med en nypa salt. 
Tvätta köttet , skär den i medelstora bitar och koka kyckling med morötter och potatis , är noga med mousserande vid behov .
Samtidigt Klackar hackad paprika och gurka , jag rinna ut ur saft vänster och jag lägger i en skal .
Efter tillagning av kött , potatis och morötter i sma bitar och lägg dem i hälarna över gurka och hackad paprika .
Skölj ärtor under kallt vatten , rinna av väl och lägg till sallad pa den med oliver .
Införliva god majonnäs , krydda med salt och peppar och lägg den pa ett fat .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar